2008 m. rugpjūčio 30 d., šeštadienis

Summer Afternoon

Šilčiausios vasaros popietės įrėmintos :)
Watterlilies, Crescent Colours, DMC, metalizuoti siūlai, Mill Hill karoliukai.. didžioji dalis pačios derinti (už tai tiek ilgai ir siuvinėjos). Siuvinėta ant Zweigart Belfast Putty.
Už įkvėpimą šiam darbui esu dėkinga savo tėčiui ir seneliui, kurie, kiek juos pamenu, visad laikė bitutes.

2008 m. rugpjūčio 27 d., trečiadienis

A Butterfly

Šiandien besiuvinėdama paskutiniąją bullpell`o dalį staiga supratau, kad ten ne šiaip karoliukai, ten - pasislepęs drugelis.

2008 m. rugpjūčio 7 d., ketvirtadienis

Summer Afternoon

Šiuo metu krapštau Chatelainos bullpell`ą "Summer Afternoon". Liko paskutinis motyvas, karoliukai,- tikiuos užbaigt iki rugsėjo.
Turiu, kas mane pavaduoja... ;)

2008 m. rugpjūčio 6 d., trečiadienis

Rose Lights

Kaipgi mano blogas bus be RL ;)
Martinos Weber - Chatelaine - dizainas "Rose Lights".




2008 m. rugpjūčio 4 d., pirmadienis

How do I frame

Prisižadėjau pasirodyti, kaip aš rėminu... :)

Iš pradžių audinį apsilankstau aplink kartoną, kitaip tariant - išsicentruoju, atsižymiu daugmaž kaip viskas bus.

Iš kitos pusės jau būna apklijuota dvipuse lipnia juostele. Aš jos naudoju ne itin daug, bet mano įsitikinimu svarbu, kad juostelė būtų kuo arčiau krašto.

Klijuoti pradedu nuo centro, kampinių juostelių kol kas neplėšiu. Iš gerosios pusės vis patikrinu ar išcentruotai tempiu audinį. Lipnios juostelės dėkingos tuo, kad gali šiek tiek atplėšti audinį ir pakoreguoti tempimą, o tokiam mažam paveiksliukui nereikia ir plėšti - tempiasi tiesiog taip.

Kai jau paveiksliukas tikrai išcentruotas ir ištemptas, užbaigiu kampus. Prieš tai dar mėgstu patikrint įdėjusi į rėmus ar tikrai viskas tiesiai išsitempę.

Paprastai kampus pateplioju pieštukiniais klijais (privalumas tas, kad išsiskalbia) arba tiesiog užklijuoju lipnia juosta. Šį kartą pasirinkau Moment klijus, nes nemanau, kad kada nors bus perrėminama :)

Na, o viską paslėpiau po baltu kartonu nuo MERCI saldainių dėžutės..

Voila! Ewe & Eye Friends dizainas: Pink Hare Sampler. Tai bus gimtadieninė dovana mano mošai.

Čia paveiksliukas mažytis, bet didesnius rėminu analogiškai,- tiesiog trūksta rankų (o ir ne tas galvoj) proceso nuotraukas daryt. Tikiuos, padėjau ;))

2008 m. rugpjūčio 3 d., sekmadienis

Furgler


Mūsų aukščiausias pasiektas taškas - Furgler kalnas. Pabūgom, kad nespėsim grįžt ir neužkopėm į pačią viršūnę (3002 m), o papietavom prie ežeriuko 2800m aukšty ir grįžom. O kad būtume žinoję, kad žemyn leisimės greičiau..
Kelios nuotraukėlės iš žygio :)
Dar tik pradžia..
Trumpa pauzelė.
Ežeriukas ir pietūs :)

Pusiaukelė namo.. prasisklaidė debesys ir pamatėm, kur buvom :D

2008 m. rugpjūčio 1 d., penktadienis

Cows

Veikiausia pirmosios žmogaus prijaukintos karvės buvo būtent tokios, kokios ganos Austrijoj :) Šėmiosios karvutės.. kiek galėjau, visas nuglosčiau :)) Kailis mirga marga spalvomis: nuo baltos iki melsvos; ir toks tankus!



Beveik visos austriškos karvutes turi po skambalą po kaklu. Vos tik pajuda kaklai - laukai suskamba ausiai maloniu -din-din-din. Gaila, nepavyko išsiaiškinti, kaip jos prižiūrimos. Nes ganosi kalnų šlaituose, miškuose beribėse erdvėse - kaip jas pagauna pamelžti? Gal nemelžia, gal tai mėsinės karvutės?